A la xarxa...

Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

És difícil per a mi posar-me a escriure un article després d'haver constatat definitivament que les CUP han actuat prioritzant l'eix esquerra-dreta per sobre de l'eix nacional. Tot està molt recent i tal vegada les meves reflexions acabin sent precipitades. 

5.553 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

La CUP és responsable de dinamitar el procés, i de fer-ho de la forma més traïdora, més enllà de com acabi la seva reunió el dia 2: ha rebregat el presidenciable pel fang, ha desautoritzat a ulls dels futurs interlocutors la màxima institució del país, encara que investim el president Mas, aquest sortirà en desavantatge davant el món.

5.706 lectures
Ara és la nostra

Tenim al davant 18 mesos per viure una tempesta de llibertat. Si no ho espatllem. Els resultats de les eleccions catalanes legitimen de forma absoluta la continuïtat del procés cap a la independència. Res és fàcil i aquesta revolta democràtica que volem fer, menys encara.

5.517 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Com era d'esperar, el Tribunal Constitucional va tombar la setmana passadala resolució sobre la desconnexió entre Catalunya i l'estat espanyol, aprovada el dia 9 de novembre pel Parlament de Catalunya. Cap sorpresa. 

5.324 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

L'enèsima punyalada trapera que han clavat les xicotes de la CUP (utilitzo el genèric no masclista, com veieu) ha estat publicar un text  pretenciós al diari que amb més odi, més ràbia va demostrar contra la Independència de Catalunya, en la darrera campanya electoral. 

5.415 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Una lliçó que haurem d’extreure si volem tenir un estat (tot i veure-ho difícil aquests dies) és que la política internacional és hipòcrita i banal. Això vol dir que cal desdramatitzar el que ens puguin dir avui els actors actuals perquè demà pot ser diferent i que, al final, hom acaba actuant per pròpia conveniència i prou.

5.326 lectures
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

La setmana del 9 de novembre estem convocats a l'escenificació de la declaració d'independència jurídica al parlament de Catalunya, el tret de sortida per endegar la república catalana. No sé si és o no la DUI que esperàvem.

5.210 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

L'espanyolisme, històricament ha practicat la tàctica de la por escènica. Aplicat a la política, no a les arts escèniques, aquest concepte es refereix al fet d'acollonir l'adversari fins i tot abans de començar el debat, les eleccions, etc., de manera que ja surti en situació d'inferioritat i sigui més fàcilment derrotable.

5.634 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Si ens preguntéssim qui és, pel govern de l'Estat, el símbol de l'independentisme de Catalunya i, per tant, l'enemic a batre, la resposta seria contundent. El president Mas. Un home que, segons ells, ha perdut els papers i ha portat al poble de Catalunya a un carreró sense sortida.

5.429 lectures
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

El que vam viure el passat dijous a les portes de Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a l’entrada del president Mas, va ser bestial. L’esclat popular en defensa del nostre país i les nostres institucions, només és igualable a aquelles imatges que un ha vist en fotos i en alguna gravació de l’època, amb Macià o Companys de protagonistes.

5.170 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament