Notícies

Reagrupament critica els atacs a Jordi Bilbeny

Respecte les crítiques que darrerament ha rebut l'associació Institut de Nova Història i també  el seu impulsor, Jordi Bilbeny, Reagrupament Independentista vol fer públic que hem col·laborat en diverses ocasions amb ella, particularment en la seva Universitat d'Estiu.

305 lectures
La Diada amb Reagrupament

Amb l’estiu gairebé finalitzat i esperant que hagueu gaudit de les merescudes vacances, informem  dels actes que farem des de Reagrupament per la Diada i en els que convidem a tothom a participar.

Com cada any, començarem la jornada amb l'ofrena al monument de Rafael Casanova i l'homenatge al General Moragues a Pla de Palau. A continuació anirem a dinar i, a la tarda, participarem a la manifestació que aquest any porta per lema “Objectiu Independència”.

Aquí teniu tota la informació i horaris:

11 de setembre de 2019:

- 9h.30 : Trobada a la Seu Nacional de Roger de Llúria, 5, 2-2 

10h : Ronda Sant Pere, 44 per fer cua per a l'ofrena al monument de Rafael Casanova

12h.30 : Homenatge i ofrena al General Moragues. Pla de Palau.

14h.30:  Dinar al Restaurant “El Mussol”. Avda. Diagonal, 611-613.  (Entrada per c/ Joan Güell, entre c/Europa i Diagonal).

Preu del menú: 25 euros.

Mitjans de transport: Linia 3 del Metro parada Maria CristinaAutobusos:  7 - 33 - 63 -67 -70-75 - 78 - V3 I V5

 

MOLT IMPORTANT:  Places limitades.

- Inscripció IMPRESCINDIBLE  abans del dia 7 de setembre  enviant un correu electrònic a info@reagrupament.org  indicant les persones que sereu.

16h.30:  Manifestació “Objectiu, Independència” . Ens trobarem a Gran Via amb c/ de Sants.  Per inscripcions ho heu de fer al Tram 5 . Aquí teniu l’enllaç  per fer-ho.

I recordeu que el dia abans de la Diada també farem la tradicional ofrena i parlament a càrrec del President, Josep Sort, al Fossar de les Moreres . Ens hi trobarem a partir de les 23h.

341 lectures
La Veu d'estiu, en homenatge a Ramon Payàs i Joan Prats

En els darrers dies hem tingut dues baixes importants a Reagrupament. En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva Nacional i en Joan Prats, el corrector d'aquest butlletí, ens han deixat de manera precipitada.

És per això que en aquesta edició especial de la Veu d'estiu, els hem volgut recordar i homenatjar tal i com es mereixen.

No us oblidarem, patriotes.

606 lectures
Homenatge a Ramon Payàs a la 6a Universitat Nova Història de Montblanc

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, el proper 2 d'agost i es farà un petit homenatge al reagrupat i recentment desaparegut, Ramon Payàs. En Ramon era membre de la Junta Directiva de Reagrupament i impulsor dels Amics de les Homilies d’Organyà.

1.065 lectures
Diem NO a la nova traïció dels líders!

Reagrupament rebutja, en els termes més rotunds possibles, l’acord a la Diputació de Barcelona entre Junts per Catalunya i el PSC, partit del Bloc del 155 i responsable directe de la repressió que està patint el poble de Catalunya en els darrers mesos. 

1.287 lectures
La veu de juny. En memòria a l'amic Ramon Payàs

Aquesta és l'edició número 90 i la publiquem amb el cor encongit. I és que avui hem dit l'últim adéu al nostre company de Reagrupament, membre de la Junta Directiva i amic, Ramon Payàs.

Com no podia ser d'una altra manera, li volem dedicar, de manera molt especial aquest número de la Veu, un butlletí en el que ell sempre va demostrar gran implicació. De fet, en tot el que feia hi era al 100%... era una persona incansable, treballadora, amb els objectius molt clars i que ho donava tot...

734 lectures
Unitat, unitat i unitat

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista (RCAT), reunida a Barcelona el dissabte,1 de juny, sota la Presidència de Josep Sort, ha aprovat el següent comunicat en referència a la situació política actual i als propers passos a fer en la construcció de la República de Catalunya.

808 lectures
La Veu de maig

Les eleccions municipals i europees d'aquest proper diumenge 26 de maig són, evidentment, les protagonistes d'aquesta nova edició de la Veu.

No us perdeu els articles dels nostres col·laboradors.

Bona lectura!

856 lectures
Acte de presentació del Consell per la República

La seu nacional de Reagrupament va acollir l’acte de presentació del Consell per la República. El  moment més esperat va ser la connexió per internet en directe amb Waterloo amb el conseller Toni Comín, vice-president del Consell i responsable de l’acció política. En la seva intervenció va fer una crida a la implicació dels assistents en l’organisme i va engrescar-los de convèncer també a amics, companys i familiars. 

991 lectures

Aquí teniu el número 88 de la Veu, el butlletí mensual de Reagrupament.
Tots els articles han estat escrits abans de les eleccions espanyoles del 28A però, evidentment, no deixen de banda l'actualitat política.
Bona lectura!

803 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament