Notícies

Joan Carretero “Anar a votar en clau de país, no pels qui hagin de gestionar les engrunes, sinó pels qui tenim un projecte de país millor”
(Ullastrell, 18 de setembre de 2010)

Joan Carretero i Ramona Vergés han presentat Reagrupament Independentista al poble d’Ullastrell (Vallès Occidental Oest). La presentació ha tingut lloc aquest dissabte i s’inscriu dins de les presentacions previstes a tots els pobles de la comarca de Terrassa.

 • Ramona Vergés: “Disposem del talent necessari per sortir d’aquest pou”
 • Joan Carretero: “Els catalans no hem d’anar contra els interessos espanyols o francesos. Hem de defensar els interessos dels catalans a on sigui, a Europa i al món”
11.156 lectures
Presentació a Terrassa del llibre “Carretero, retrat d'un metge que fa política”
(Terrassa, 18 de setembre de 2010)
 • Francesc Orteu: “Cal posar els polítics a caldo. És una necessitat ja que són ells qui ens han generat l’escepticisme actual envers la política”
 • Salvador Cardús: “Conèixer a Joan Carretero va ser una sorpresa, ja que no s’ajustava als estàndards d’altres trobades amb polítics” 
 • Joan Carretero: “Podem triar entre ser lliures i decidir el nostre destí al món o ser una comunitat espanyola de règim comú
13.252 lectures
Noves seus electorals a peu de carrer. Inaugurada la seu electoral a Terrassa
(Terrassa, 18 de setembre de 2010)
 • Ramona Vergés: “La dedicació desinteressada de les persones que en formen part fa que l’activitat de Reagrupament Independentista al Vallès Occidental Oest sigui frenètica i d’alt compromís amb el projecte”
 • Rut Carandell: “L’anonimat de la cessió del local és símptoma d’un activisme que no vol cercar protagonismes, marca clara de Reagrupament Independentista”
 • Joan Carretero: “Qui paga la campanya dels altres  partits polítics?”
11.498 lectures
Carles Bonaventura: "La mobilització cívica no és suficient, cal acció electoral"
(Argelaguer, 18 de setembre de 2010)

Aquest dissabte, a les 7 de la tarda, a Argelaguer, Magda Ripoll i el número 2 de la candidatura de Reagrupament Independentista per Girona, Carles Bonaventura, s’han encarregat de presentar les propostes de l’associació per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

9.260 lectures
Rut Carandell: "La independència de Catalunya afavorirà la reforma d'Espanya"
(Sant Quirze del Vallès, 17-09-2010)
 • Pere Obiols: "La independència de Catalunya és l’únic mitjà per a millorar els recursos de la sanitat pública del nostre país"
 • Ignasi Planas: "Sota la Constitució espanyola només podem ser una colònia o regió autonòmica encaixada en un règim comú amb les altres autonomies, sense cap poder de decisió sobre el que ens convé"
 • Rut Carandell: "La limitació de mandats és decisiva per a evitar la corrupció"
11.067 lectures
Joan Carretero: "Catalunya té dret a que l'estimem i volguem el millor pel nostre país"
(Olot, 17 de setembre de 2010)

Desprès de l’acte a Montagut, el cap de llista per Girona, Joan Carretero, va ser a Olot per presentar junt amb la candidata Verònica Bretau i el representant de Suma Independència, Enric Canela, la candidatura de Reagrupament Independentista.

11.468 lectures
(Montagut, 17 de setembre de 2010)

Aquest divendres, en el marc d’un cap de setmana ple d’activitat reagrupada a La Garrotxa, va celebrar-se a Montagut l’acte de presentació de les propostes de la candidatura de Reagrupament Independentista a càrrec del cap de llista per Girona, Joan Carretero, junt amb Narcís Ribes, secretari de l’Associació.

7.360 lectures
Aragonès, Móra i Tudela (17-09-2010)
(Centre Cívic Casa Sagnier, Sarrià-Sant Gervasi, 17-09-2010)

Els candidats per Barcelona números 2 i 3, respectivament, Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt; i Montserrat Tudela, directora de la revista sobre el món clàssic Auriga , van efectuar una presentació de Reagrupament al Centre Cívic Casa Sagnier . Tot i ser divendres i caure una pluja considerable, hi van assistir unes cinquanta persones, la majoria de les quals no eren reagrupades , interessades en el missatge d'independència i regeneració democràtica que planteja Reagrupament Independentista de cara a les eleccions del 28 de novembre.

9.221 lectures
Carles Móra i Ferran Pujol a Vila-Seca
(Vila-Seca, 16-09-2010)
 • Pujol: "És més fàcil aconseguir 68 diputats al Parlament català que proclamin la independència que no pas que 2/3 parts del congrés espanyol voti a favor d’un concert econòmic per Catalunya"
 • Móra: "Cal canviar de soca-rel les actituds i els vicis d’una classe política cada cop més allunyada del ciutadà i de les seves necessitats reals"
9.428 lectures
Una imatge de la inauguració de la seu de Vic, el passat 30 d'agost

Després de la diada i, amb l'impuls de la força que va recollir-hi, Reagrupament Independentista està desplegant una intensa activitat per tal de difondre els seus objectius amb la vista posada a les eleccions del 28-N. Així, per exemple, aquest divendres, 17 de setembre, hi ha 10 actes programats, amb molts dels membres de la candidatura de Reagrupament, a les poblacions següents: Montagut, Sarrià, L'Ametlla de Mar, St. Quirze del Vallès, Figaró-Montmany, Montblanc, Sant Vicenç de Castellet, Olot, Seva i Tàrrega.

10.844 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament