Notícies

Carles Móra i el cap de llista per Lleida, Jaume Fernàndez, presenten Reagrupament Independentista a Agramunt
(Agramunt, 15 de setembre de 2010)

Aquest dimecres, al casal agramuntí, Carles Móra i Jaume Fernàndez van presentar les propostes de la candidatura de Reagrupament independentista als vilatans de la capital del torró.

8.368 lectures
Carandell i Nebrera debaten a Manresa
(Manresa, 8-09-2010)

Pocs dies abans de la diada, Rut Carandell, cap de llista per Barcelona de Reagrupament i Montserrat Nebrera, fundadora d'Alternativa de Govern , van debatre sobre la independència i les maneres de fer política a Catalunya en un acte organitzat per Reagrupament del Bages. El debat es va caracteritzar per un exquisit clima de fair play , malgrat que ambdues van mantenir posicions radicalment oposades sobre les perspectives nacionals de Catalunya. El nombrós públic que omplia el cafè-teatre Voilà  va gaudir d'un debat distès i amb plena correcció en què es va parlar amb tota naturalitat sobre la independència de Catalunya.

8.943 lectures
Part del públic assistent a la conferència de Reagrupament a Mèxic
(Mérida, Yucatán, 4-09-2010)

Us oferim la crònica d'Albert Martí Bueno sobre la conferència que va fer a Mérida, Yucatán, en el marc de la campanya de difusió exterior de la independència de Catalunya que fa Reagrupament i que ja ha visitat Nova York i Buenos Aires. Hi van participar més de 50 persones de totes les edats, dels quals potser una dotzena eren catalans i descendents, la resta eren yucatecas , mexicans i, fins i tot, un representant dels maies.

13.044 lectures
Constitució Espanyola, amb símbols franquistes, que s'exhibeix al Parlament europeu
(Barcelona, 14-09-2010)

Reagrupament Independentista ha encarregat un dictamen jurídic  per analitzar la viabilitat jurídica real, dins el marc constitucional espanyol, d’obtenir un sistema de finançament equiparable al del País Basc o Navarra, tal com prometen algunes forces polítiques en el seu programa electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. La inviabilitat del concert econòmic en aquest marc posa de manifest que l’únic camí per a impedir la continuació de l'espoli fiscal i econòmic de Catalunya és que el Parlament de Catalunya declari unilateralment la independència i Catalunya es constitueixi com a Estat independent.

19.966 lectures
(Arenys de Munt, 12-09-2010)

Aquest diumenge s’ha celebrat a Arenys de Munt el ‘Primer aplec per la Independència’. La jornada ha servit per commemorar l’aniversari de la primera consulta independentista de Catalunya que va tenir lloc el 13 de setembre de 2009 a la vila del Maresme. L’aplec independentista ha omplert la vila d’Arenys de Munt de ciutadans i ciutadanes que han volgut reviure aquella data històrica. 

9.581 lectures
En Raimon i la Sandra al cim del Canigó amb el domàs de Reagrupament
(Canigó, 11-09-2010)

Un any més, i ja en fa més de deu, una colla de catalans del sud celebren la Diada nacional pujant de matinada al Canigó per veure la sortida del sol del dia 11 des del cim. Allà es retrobem amb els amics de l'associació nordcatalana "Foment 11 de setembre" per cantar plegats els Segadors a trenc d'alba, en un acte de germanor entre els catalans del nord i del sud de la frontera. Aquest any van decidir que Reagrupament els acompanyés en aquesta manera tan íntima i personal de celebrar la Diada.

10.386 lectures
(Barcelona, 10-09-2010)

Reagrupament Independentista ha engegat els actes de commemoració de la diada nacional de l'11 de setembre amb una ofrena floral al Fossar de les Moreres, l'espai on foren enterrats els lluitadors per les llibertats nacionals de Catalunya.

12.348 lectures
Joan Carretero: “A Catalunya per no tenir, a vegades no tenim ni aigua i per això ens cal aspirar a l’excel·lència de la nostra gent”
(Vilafranca del Penedès, 10 de setembre de 2010)

Sandra Lomas: “L’espoli fiscal però, no és res més que l’evidència més immediata d’una situació insostenible per a tots els que vivim a Catalunya”.

Josep  Maria Boix: “Ja ens hem unit, som molts partits i organitzacions els que anem junts amb Reagrupament Independentista a les properes eleccions”

10.629 lectures
Salvador Bori, coordinador de l'Urgell, acompanyat per Joan Carrretero, Jaume Fernàndez, i Jaume Ponsarnau
(Tàrrega, 8-09-2010)

Aquest dimecres Reagrupament Independentista ha inaugurat un nou local a Tàrrega amb la participació de Salvador Bori, coordinador de l'Urgell; Jaume Fernàndez, cap de llista de Lleida; Jaume Ponsarnau, que tanca la llista de Lleida; i Joan Carretero, president de Reagrupament i cap de llista de Girona. Amb la inauguració del local de Tàrrega, Reagrupament ja disposa de 15 seus electorals escampades per tot el territori i se n'esperen més. 

10.368 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament