Notícies

Ferran Pujol: “cal que Catalunya torni a perdre la por a arriscar, cal innovar i apostar fort per aixecar la nació"
(L'Aleixar, 3 de setembre)

El 3 de setembre, Reagrupament Independentista va fer parada a L’Aleixar per explicar les seves propostes per a construir una Catalunya independent, europea i emprenedora.

9.852 lectures
Jaume Fernàndez i Sandra Lomas presenten Reagrupament Independentista a Verdú
(Verdú, 2 de setembre de 2010)

A Verdú, a la sala d’actes de la llar de jubilats, la Sandra Lomas, llicenciada en història i en comunicació audiovisual, quarta candidata a les llistes de Reagrupament Independentista per la circumscripció de les comarques barcelonines, i en Jaume Fernàndez, cap de llista per Reagrupament per la circumscripció de les terres de Lleida, professor d’institut, alcalde de son poble, Rosselló de Segrià, i pagès, van presentar, ahir dijous 2 de setembre, davant una trentena de persones, el projecte que defensarà Reagrupament Independentista al Parlament si n’arriba a formar part.

10.169 lectures
Coberta del llibre "Catalunya Estat d'Europa" del CCN

El Cercle Català de Negocis (CCN) convida el proper dimarts dia 7 de setembre a les set de la tarda, a la presentació del llibre “Catalunya Estat d’Europa”, que es durà a terme al Col·legi d’Economistes de Catalunya de la mà del Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Ramon Carner, i Joan Canadell, president i secretari seneral del Cercle Català de Negocis, respectivament.

10.708 lectures
Jaume Fernàndez i Jaume Ponsarnau a Castellserà
(Castellserà, 31 d'agost de 2010)

Seguint amb la roda de presentacions de Reagrupament per la comarca de l’Urgell, aquest dimarts es va fer una conferència - col·loqui a La Panera de Castellserà, preciós edifici cistercenc que havia estat del Monestir de Poblet. Van exposar els seus arguments els dos candidats que obren i tanquen la llista electoral per Lleida de Reagrupament.

11.010 lectures
Inauguració de la seu electoral de Vic
(Vic, 30-08-2010)

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha declarat que "en la campanya electoral d'aquesta tardor cal passar-ho bé" i ha negat que les persones de Reagrupament que hi participin activament hagin de patir. Carretero ha demanat als associats de Reagrupament presents en la inauguració de la nova seu de Reagrupament a Vic que tinguin i encomanin il·lusió emulant la famosa frase de Johan Cruyff, "sortiu al camp i disfruteu".

13.360 lectures
Rut Carandell amb els castellers de Vilafranca
(Vilafranca del Penedès, 30-08-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell,  i l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra,  números 1 i 2 de la llista de Reagrupament Independentista  al Parlament per Barcelona, han participat activament a la Festa Major de Vilafranca. Carandell i Móra van seguir ben de prop la cercavila i la Diada castellera de Sant Fèlix. 

9.778 lectures
Trobada a Santes Creus
(Monestir de Santes Creus, 28-08-2010)

La trobada va comptar amb la presència dels tres primers candidats de la llista de Reagrupament per Tarragona: Ferran Pujol, Gemma Pifarré i Lluís Estrada. Entre els participants també hi havia Jordi Gomis i Gerard S.V., coordinadors de l’Alt Camp i el Tarragonès. Tots plegats van animar els assistents a treballar perquè Reagrupament obtingui la màxima presència de representants de les comarques de Tarragona al Parlament. 

13.283 lectures
Acte a Vilabella
(Vilabella, 27-08-2010)

Esther Ponsa va parlar del projecte que Reagrupament té per la consecució d’un Estat propi, via la Declaració Unilateral d’Independència al Parlament, renunciant a fer un referendum perquè la legalitat espanyola actual mai ens ho permetrà. Per poder construir un Estat primer cal trencar la legalitat espanyola, mitjançant l’aprovació en sessió parlamentària de la nova Constitució de Catalunya, que deroga al territori català la Constitución española, i acte seguit obrir un procés tutelat internacionalment per la consecució d’un Estat Català integrat dins la Unió Europea.

11.388 lectures
Ferran Pujol: “Alliberar el país és feina nostra, de ningú més. No estic disposat a carregar sobre les espatlles dels meus fills amb aquesta responsabilitat, és el nostre deure i ho farem”
(Prades, 27 d'agost de 2010)

Aquest 27 d’agost Reagrupament Independentista va presentar les seves propostes d’alliberament nacional i regeneració política a la vila de Prades davant d’una quarantena de persones.

8.618 lectures
Acte a Sant Antoni Vilamajor
(Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), 26-08-2010)

A “La Sala” de Sant Antoni de Vilamajor i davant d’un auditori ple, amb més de dues-centes persones, Ramon Carner,  president del CCN, Jaume Vallcorba sots-president del CCN i Ignasi Planas, membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, han explicat les molt diverses raons que justifiquen la voluntat que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en el si de la unió europea.

10.613 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament