Notícies

Acte a La Fuliola
(La Fuliola, 26-08-2010)

Reagrupament de l’Urgell va organitzar aquest dijous un acte en què van participar com a ponents, Jaume Fernàndez, cap de llista de Reagrupament per a les terres de Lleida, professor a l’institut de Balaguer, alcalde de Rosselló de Segrià i pagès, i l'advocat Roger Granados, membre de la junta directiva nacional i responsable de la redacció de la Constitució de Catalunya.

9.932 lectures
Rut Carandell, amb el coordinador del Baix Empordà, Pere Ametller, durant l'assemblea a Regencós
(Regencós, 25-08-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament i cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, va declarar aquest dimecres que "en qualsevol cas, cal que tots els partidaris de la independència de Catalunya vagin a votar a la tardor; en cas contrari, estarien fent un favor a les opcions espanyolistes i autonomistes". Carandell va participar a una assemblea de la secció del Baix Empordà durant la qual es va fer un col·loqui sobre la situació política.

13.755 lectures
Acte a Altafulla
(Altafulla, 25-08-2010)

Aquest dimecres al vespre Reagrupament va presentar el seu projecte polític a la gent d’Altafulla. Al Casal La Violeta d’Altafulla el cap de llista per Tarragona, Ferran Pujol, acompanyat també per la número 2 de la demarcació, Gemma Pifarré, van anar desgranant les propostes polítiques per a la propera legislatura al parlament de Catalunya.

10.018 lectures
La nit cau sobre la furgoneta de Reagrupament al Passeig de Sitges
(Sitges, 24-08-2010)

La furgoneta es va instal·lar al Passeig de la Ribera, cap a les 18,30 h de la tarda, i a mesura que va anar caient el sol, cada vegada més gent, hi passejava i s'aturava per a sentir el missatge de Reagrupament. Nombrosos associats del Garraf van repartir propaganda, van respondre preguntes, comentar inquietuds i compartir il·lusions, amb els vilatans de Sitges, estiuejants, i també alguns estranger.

12.240 lectures
"Democràcia vol dir que sigui el ciutadà, i no els militants dels partits o els seus òrgans, qui esculli directament al seu representant"
(Calaf, 23 d'agost de 2010)

Aquest dilluns, 23 d’agost, a dos quarts de nou del vespre, amb la puntualitat que caracteritza els actes realitzats per Reagrupament Independentista, a Calaf, Sandra Lomas i Joan Carretero van exposar les propostes polítiques concretes per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya davant d’un nombrós auditori de més de 150 persones.

10.382 lectures
“Reagrupament Independentista es compromet amb la ciutadania a presentar, entre les seves primeres propostes de llei al Parlament de Catalunya, una Llei Electoral per al nostre país”
(El Pont de Suert, 21 d'agost de 2010)

Aquest dissabte, 21 d’agost, Reagrupament Independentista va ser a el Pont de Suert per presentar a la comarca de l’Alta Ribagorça el projecte d’independència, regeneració democràtica i treball que fonamenta la proposta política d’aquesta candidatura a les eleccions al Parlament de Catalunya.

10.798 lectures
Col·loqui a la fresca a Santa Coloma de Queralt amb Reagrupament Independentista
(Santa Coloma de Queralt, 20 d'agost de 2010)

Donat l’exit de l’anterior “Col·loqui a la fresca”, el passat divendres dia 20 d’agost, vam repetir la fórmula a la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt,  on vàrem participar reagrupats de diferentes comarcals, i Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona i  Jordi Gomis, coordinador de l’Alt Camp.

10.673 lectures
La creació d’un nou estat permetrà al món tenir un país europeu més just, més culte, i més lliure.
(Prada de Conflent, 19 d'agost de 2010)

El dia 19 d’agost a la Universitat Catalana d’Estiu s’ha celebrat la taula rodona “És possible un nou ordre social fonamentat en una ètica mundial?”, organitzada per l’Associació Església Plural, en la que han participat representants de l’independentisme actualment extraparlamentari: Montserrat Tudela de Reagrupament; Enric Canela de la Plataforma Suma Independència; Antoni Castella de Sobirania i Justícia i Santiago Espot de Força Catalunya. Ha moderat el debat Jaume Terribas, de l’organització, que a l’inici de l’acte ha recordat que la plataforma Solidaritat Catalana ha declinat la invitació.

10.207 lectures
Reagrupament Independentista a la Montblanc. Col·loquis a la fresca
(Montblanc, 19 d'agost de 2010)

El passat dijous, 19 d’agost, Reagrupament Independentista a la Conca de Barberà, va continuar celebrant els actes previstos per a donar a conèixer el projecte independentista, de regeneració democràtica i treball de la candidatura que té previst presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya.

9.501 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament