Notícies

Jaume Fernàndez durant la seva intervenció a Térmens
(Térmens, 17-06-2010)

L’alcalde del Rosselló del Segrià va animar la gent a votar i a votar . “La independència està en mans dels catalans. És una necessitat i la crisi acompanya. Catalunya pateix tres crisis, la mundial, la d’Espanya i la de pertànyer a Espanya”. Fernàndez va assenyalar que la gent es posa a treballar en les consultes no com a somni, sinó  per una necessitat.

10.661 lectures
Marc Viñolas i Gerard Sellés a la Nou de Gaià
(Nou de Gaià, 17-06-2010)

Viñolas parla sobre els tres eixos fonamentals de Reagrupament: Independència, per la llibertat i dignitat; regeneració democràtica, per una democràcia viciada que s’ha de capgirar; i treball per aconseguir-ho. Creu en l’associació, on destaca el 70% d’associats verges de cap experiència política. Defensa que no vol viure de la política, i que tots els membres de la Junta viuen de la seva professió, ja que la política està per servir-nos. 

11.436 lectures
Una imatge de la Seu de Reagrupament durant la conferència del Dr. Hortalà
(Barcelona, 17-06-2010)

El doctor Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, ha protagonitzat la primera sessió del cicle de conferències que Reagrupament organitza a la seva nova seu. El títol de la conferència ha estat “Catalunya davant la crisi financera global”.

13.817 lectures
Salvador Garcia i Jordi Comas van intervenir en l'acrte de Reagrupament a Matadepera
(Matadepera, 16-06-2010)

Salvador Garcia va repassar l’argumentari econòmic pel qual se’ns fa necessària i urgent la independència i Jordi Comas va aprofundir en els tres eixos vertebradors de Reagrupament: Independència, Regeneració democràtica i Treball. “Es tracta d’establir mesures senzilles i clares per tal d’incentivar l’augment de productivitat sense penalitzar-lo fiscalment”.

11.119 lectures
Rut Carandell i Joan Carretero durant la inauguració de la seu electoral
(Barcelona, 16-06-2010)

Reagrupament ha inaugurat la seu electoral a Barcelona. Carretero va parlar sobre Laporta, la necessitat d'una candidatura unitària independentista, la ILP rebutjada i l'aprovada al Parlament, les recents declaracions d'Artur Mas sobre la immaduresa del país, etc.

14.619 lectures
Jordi Grifoll, Carles Móra i Pere Olivé durant l'acte a Mont-roig
(Mont-roig del Camp, 16-06-2010)

La iniciativa per a reformar la 'Constitución' abans d'un referèndum sobre la independència, admesa a tràmit pel Parlament, no és res més que una maniobra electoral de CiU i ERC. La independència passa per “una candidatura transversal, unitària i generosa”.

8.526 lectures
Estudi de percepcions Catalunya-Espanya presentat per Miquel Strubell
(Barcelona, 16-06-2010)

El Diagnòstic de percepcions Catalunya-Espanya , fet per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i dirigit per Miquel Strubell examina qüestions com l'estat de la relació política entre Catalunya i Espanya, la possibilitat de parlar d'independència en termes democràtics i la disponibilitat d'un i altre territori per a tractar d'aquest tema amb serenitat. Per primera vegada, un extens treball demoscòpic estudia amb profunditat el posicionament dels espanyols sobre Catalunya, plantejant d'una manera clara la hipòtesi de la seva autodeterminació.

9.093 lectures
Reagrupament enceta aquest dijous un cicle de conferències

Davant l’actual situació de crisi econòmica, Reagrupament ha estat treballant per tal de poder oferir una proposta d’organització econòmica i social que ens ajudi a sortir de l’actual atzutzac. Quan tota la classe política parla de valors i, alhora, ella mateixa és la principal culpable del deteriorament d'aquests en el sistema educatiu, en l'eficiència de la administració pública i en la manca de reconeixement social de l'èxit, des de Reagrupament volem posar en primer pla els senyals d’identitat que ens han caracteritzat: treball en sentit ampli.

11.654 lectures
Joan Carretero: “Catalunya ha de ser un país de Champions”
(Montblanc, 11 de juny de 2010)

Continuant amb la intensa activitat que Reagrupament està duent a terme arreu dels municipis de Catalunya amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania la urgència d’un estat català de màxima qualitat democràtica, el passat divendres 11 de juny, Joan Carretero, President de l’associació, i Sandra Lomas van ser presents a la capital de la Conca de Barberà, Montblanc.

11.369 lectures
Roger Granados: “Amb la Constitució Catalana es derogarà l’espanyola”
(Centelles, 11 de juny de 2010)

El membre de la junta Nacional de Reagrupament i un dels impulsors i redactors de la Constitució Catalana que ha fet l’Associació, ha dit que “amb l'aprovació per part del poble de Catalunya de la nova Constitució Catalana, s'haurà de derogar la Constitució Espanyola, després d'haver-se proclamat unilateralment la independència de Catalunya, per part del nostre Parlament”. 

10.823 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament