Arenys de Munt s’ofereix com la seu on es materialitzi la formació d’una “gran coalició independentista” proposada per Joan Carretero.

Arenys de Munt s’ofereix com la seu on es materialitzi la formació d’una “gran coalició independentista” proposada per Joan Carretero.
(Arenys de Munt, 4 d'agost de 2010)

Aquest dimecres, 4 d’agost, l’Equip de Govern d’Arenys de Munt ha traslladat al poble de Catalunya l’oferiment de la seva vila per a poder establir la trobada que Joan Carretero va plantejar públicament a Joan Puigcercós, president d’ERC, i a Joan Laporta de Democràcia Catalana amb l’objectiu d’aconseguir formalitzar una “gran coalició independentista” que concorri a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Concretament es posa a disposició la sala de plens de la Masia de Can Borrell d’Arenys de Munt com a espai on es concreti la voluntat de Joan Carretero, i que ha esdevingut objectiu de Reagrupament des dels seus orígens, de reagrupar en un moviment ampli i transversal a aquelles persones que volem que Catalunya esdevingui un Estat propi, amb un sistema democràtic de qualitat, comparable als més equilibrats d’Europa.

“ L'Equip de Govern d'Arenys de Munt, recollint la proposta que realitzà el President de Reagrupament el proppassat dissabte a la nostra vila, ofereix la possibilitat d’establir la trobada entre els senyors Joan Puigcercós, Joan Laporta i Joan Carretero, a la vegada que també a la possible inclusió d’altres formacions nacionalistes i independentistes, tal i com plantejà Joan Carretero, la sala de plens de la Masia de Can Borrell d’Arenys de Munt.

Ens plauria molt que aquesta cimera pogués constituir un avenç important en la concreció d’una coalició unitària per presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

A renys de Munt, que representa l’esperit de la unitat i de la transversalitat social i política, ofereix constituir-se en un centre de trobada.

La Cimera d’Arenys de Munt ha d’esdevenir l’espai on trobar els punts d’avinença que ens permetin avançar en el procés cap a la independència el més aviat possible. Per tant, ens complau llançar aquest oferiment a Joan Carretero amb el desig que el pugui tenir en compte i la cimera es concreti quan ràpidament millor.

Carles Móra Tuxans

Alcalde d’Arenys de Munt”

11.963 lectures

Comentaris (20)

Uniño amb Laporta
Lopez Tena i Oriol Bertran, es poden em porta perfectament tots els vots que van fer els pobles de Catalunya, ells van ajuda molt en la organització, i el poble sen recorda.
Antoni.
Laporta
La unió amb el Laporta pot anar bé de cara a les eleccions però que quedi clar que després ens n'hem de desprendre. Quan arribem al Parlament, farà més nosa que servei.
Aquest dimecres gran festa: Laporta, reagrupa’t!
Aquest dimecres gran festa: Laporta, reagrupa’t!

http://annanoticies.com/2010/08/08/23548/
la unió imprescindible
Crec que si els partits i plataformes sobiranistes no són capaços de presentar-se units a les eleccions es generarà una profundíssima frustració a Catalunya. L´indepemdentisme pot retrocedir a l´estat testimonial en què es trobava fins no fa poc. És això el que volem? No som capaços d´anar més enllà del retret i la sospita envers "l´altre"?. Jo, com moltes persones, votaré la formació que tingui més possibilitats d´entrar al Parlament perquè estem farts d´inoperància, capelletes i autodestrucció. UNIM-NOS EN UNA SOLA CANDIDATURA, JA!
La Masia
Si aquestes reunions acaben bé i d'aquest punt de partida arribem a l'independència, la masía haurà de ser un lloc de peregrinatge de tots els patriotes catalans. Tots cap Arenys!
DC poc madura
El partit de'n Laporta està poc madur per negociar res, No es consistent que tres salvapatries vinguin ara a que tothom s'ajunti mesellament amb ells marcant ells les condicions. En lapoprta el que hauria d efer primer i amb urgència es fer unes primaries amb llistes obertes del seu partit, i llavors un cop confeccionada la seva llista negociar l'encaix amb els altres partitsper tal de donar llum a la coalició Solidaritat Catalana a l'estil d'una confederació.
Estarà bé que es tanquin a una masia només en Puigcercós, en Laporta i en Carretero, i pactessin el programa i la llista comuna de la Gran Coalició (en aquestes converses no hi poden haver persones tan dictatorials com en Lòpez Tena, que tot el que té de bon professional i de bon patriota ho té d'egoista, orgullós e inflexible, i això ho podria portar tot a norris), . Si alguna associació o partit més vol afegir-se està començant a fer tard. Aquí s'hauria d'anar amb llistes ja confeccionades.
Doncs apa que es tanquin els tres a la masía, que la clau es quedi fora i que no els obrin fins que hi hagi "fumata blanca".
Els de SCI o el partit del Laporta no existeixen i per tant no es pot pactar amb ells
El Tena no pot anar dient res de com pot ser la candidatura, perquè SCI encara no existeix i ell no es ningu per dir-ho. A més segons la proposta que SCI va presentar la setmana pasada a CNS no hi ha llistes obertes. Per tant el que facin ells amb la seva llista, una vegada s´aclareixin, és el seu problema. Ua vegada tinguin la seva candidatura, aleshores es negocia per mirar de fer-ne una de sola.
Però recordeu és tant perjudical per a CSI com per nosaltres no anar-hi junts
la union con laporta.
si reagrupament destruye lo creado para darselo a laporta todo esta roto.
laporta esta creido k lo sentido como presidente del barca es lo mismo en la politica y no es asi.
es mas laporta kiere seguir sintiendo lo sentido como presidente del barcelona y eso se llama liderazjo. todo lo creado por carretero k si es un lider se lo va comer y destruir laporta.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament