Els associats a Reagrupament de la circumscripció de Tarragona donen el tret de sortida a la campanya electoral

Els associats a Reagrupament de la circumscripció de Tarragona donen el tret de sortida a la campanya electoral
(Tarragona, 5 d'agost de 2010)

La candidatura de Reagrupament de Tarragona, va convocar el passat 5 d’agost al vespre a l’Ateneu de Tarragona, a tots els associats de la circumscripció de Tarragona per donar el tret de sortida a la pre campanya electoral.

Ferran Pujol, va adreçar-se a l’audiència per reblar el clau sobre els objectius principals de Reagrupament: Independència i regeneració democràtica. Les seves aportacions van anar dirigides a comentar que a Tarragona no podrem tenir les infraestructures necessàries per ser competitius si no som capaços de tenir un Estat propi que ens permeti als catalans gestionar els nostres recursos, i que permeti bastir infraestructures com ara el Tramcamp, i que aquest pugui arribar fins a Valls, o construir una línea de trens ràpids que permetin apropar les capitals de les Terres de l’Ebre Amposta i Tortosa amb Tarragona i Reus…

També va agafar el compromís que en el cas de sortir diputat, obriria oficines de proximitat al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, de manera que tots els ciutadans puguin adreçar-se directament als diputats de Reagrupament per plantejar-li les seves qüestions.

També va recalcar el compromís dels diputats de Reagrupament amb el seu territori de manera que els diputats electes per Reagrupament tindran el deure i l’obligació de trencar la disciplina de vot quan es tracti de defensar el territori pel que han estat escollits. Serà un fet històric ja que mai cap diputat de cap llista en la historia del modern Parlament de Catalunya ha succeït això.

Finalment, hi va haver un torn obert de paraules, en que cadascuna de les persones que hi van intervenir, van poder plantejar les seves preguntes i inquietuds a la resta del públic assistent.

9.480 lectures

Comentaris (5)

Unitat, sinó els independistes viurem una nova frustració
Amics, feu el possible i lo impossible perque a les properes eleccions al Parlament hi hagui una candidatura unitària de tots els grups que posen la independència de Catalunya al davant de tot. Si no ho feu i hi a un gran fracàs, la responsabilitat serà de tots, i qui sap si ens recuperarem d'una nova frustració.
Endavant Ferran!
Endavant, Ferran!
Fent pinya
Anem per feina nois !
Felicitats tot l'equip de Tarragona.
Ferran estem amb tú, vinga !!!!

Enhorabona
Endavant Ferran,

La coherència, la dedicació i la feina ben feta finalment s'han de reconèixer.

Teresa Casals
FERRAN PUJOL, EL CANDIDAT PER TARRAGONA
Mes d'agost , mes de vacances , mes de calor , i la sala d'actes de l'Ateneu de Tarragona , plena de associats i simpatitzants de Reagrupament , que van donar suport al candidat del Parlament de Catalunya , per la circumscripció de Tarragona , Ferran Pujol.- Enhorabona.

Total 5 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament