Esther Ponsa “cal fer un acte de valentia, deixar l'estat autonòmic i apostar per la constitució catalana”.

Esther Ponsa “cal fer un acte de valentia, deixar l'estat autonòmic i apostar per la constitució catalana”.
(L'Arborç, 13 d'agost de 2010)

Divendres 13 d'agost a l’auditori de l'Arboç es va fer una de les periòdiques trobades que Reagrupament Independentista organitza a la comarca del Baix Penedès.

L'acte presentat per Ricard Cabré, portaveu comarcal, va posar de manifest el treball realitzat per Reagrupament Independentista des de l'aprovació de les llistes electorals el passat 10 de juliol.

Tot seguit, Esther Ponsa, inicià la seva intervenció afirmant que “cal fer un acte de valentia, deixar l'estat autonòmic i apostar per la constitució catalana”.

Reagrupament Independentista és conscient de les dificultats per fer arribar el seu missatge d’independència i regeneració democràtica del país a causa del silenci del mitjans de comunicació, que actuen com “vassalls dels partits polítics”. Tot i així, Ponsa creu que el 47% de vots favorables a la independència que donava fa unes setmanes l'enquesta de La Vanguardia és símptoma de l’existència d’una onada independentista

“A guanyar tot, a perdre res, l'objectiu de Reagrupament és treballar per arribar tan aviat com sigui possible a l'obtenció de 68 diputats independentistes i proclamar la independència des de el Parlament”.

Tenim un país amb possibilitats de primera línia, va afegir Esther Ponsa, i, per tant, “mereixem ser ciutadans de primera línia”. Després de la proclamació de la independència explicà, s'haurà de fer una crida al món, perquè ens ajudin a vigilar la sortida d'Espanya.

Per acabar es va llegir la declaració d'intencions que figura en la primera pàgina de la Constitució Catalana promoguda per Reagrupament Independentista.

7.978 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament