Joan Carretero: "Entre el dolent (Mas) i el molt dolent (Montilla) ens quedaríem amb el dolent"

Reagrupament a Alcarràs, 7 de maig de 2010
(Alcarràs, 7 de maig de 2010)

Carretero va fer aquestes manifestacions el passat divendres, 7 de maig, en un acte a Alcarràs organitzat per la secció de Reagrupament al Segrià al qual varen assistir més de 100 persones. En el torn de intervencions dels assistents va ser preguntat per un possible pacte de govern si Reagrupament no aconseguís la majoria absoluta. Carretero va ser clar i català: "Si haguéssim de triar entre el dolent (Mas) i el molt dolent (Montilla), ens quedaríem amb el dolent, ara bé no crec que aquest acceptés les condicions de pacte que li proposaria Reagrupament".

A l'acte, que va tenir lloc a "Lo Casino", hi varen intervenir Joan Carretero, president de Reagrupament, que presenta per primer cop a tots els assistents del Baix Segrià l’objectiu de l’associació i la Constitució de l’Estat Català, que és la primera llei que presentaran els futurs diputats d'RCat que obtinguin representació al Parlament.

Alcarras, maig 2010 (3)

L’esdeveniment va estar presentat per Jordi Dolcet associat a RCat i també hi va intervenir Jaume Fernández, associat a RCat i alcalde de Rosselló.

Una vegada més el president de Reagrupament es va mostrar convençut que Joan Laporta s'ajuntarà amb RCat. Referent als temes d’actualitat va assenyalar que l’Estatut ja era mort només de néixer i que no confia en la substitució dels membres del Tribunal Constitucional "ja que els canviaran per altres personatges amb la mateixa ideologia nacional espanyola de la una de grande y libre".

L'acte que es va allargar durant més de dues hores i va cloure amb un sopar el restaurant Can Peixan on varen assistir una cinquantena de associats.

Alcarras, maig 2010 (2)

 

Trobada amb el sindicat Unió de Pagesos

Hores abans de l’acte públic a Alcarràs, el president de Reagrupament va mantindre una trobada a la seu provincial de Lleida del sindicat Unió de Pagesos amb el seu coordinador territorial Josep Cabré en què van analitzar el moment que està passant el sector de la pagesia a les terres de Lleida.

9.362 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament