Reagrupament celebra la decisió del President Puigdemont de constituir una nova força política

-Cridem a tothom, militants o no d’altres partits, que s’uneixin a aquest projecte guanyador -Des de Reagrupament ens posem a disposició del President pel que ell consideri necessari
Reagrupament celebra la decisió del President Puigdemont de constituir una nova força política

Des de Reagrupament Independentista ens adrecem als ciutadans de Catalunya i a l’opinió pública per fer saber la nostra satisfacció per la decisió presa pel President Carles Puigdemont de constituir una nova força política. Aquest pas respon a una iniciativa proactiva per tal d’ordenar l’espai polític independentista i transversal. Recordem que aquest pas l’havíem reclamat insistentment des de Reagrupament, des de fa mesos, i ara no podem fer més que celebrar-ho.

En conseqüència, des de Reagrupament, ens mostrem totalment disposats a col·laborar-hi i a participar-hi des de la posició que el propi President Puigdemont consideri necessària. Tots els i les reagrupades són cridats a incorporar-se a la nova formació i també llancem una crida a les persones, militants o no d’altres partits, a unir-s’hi.

Apleguem forces en un projecte guanyador liderat pel President Puigdemont, l’únic capaç d’assolir una victòria espectacular, d’impacte internacional i que reactivi la dinàmica generada l’1 d’octubre i la Declaració d’Independència del 2017!

6.858 lectures

Comentaris (1)

ARA ÉS L’HORA
Tota la carn a la graella. Hem d’acabar les polítiques partidistes de vol gallinaci. Els que volem la independència hem de donar suport al Consell per la República. Un cop tinguem estat, ja decidirem com socialment el vestim. Hem de tenir primer la casa per decidir després de quin color la pintem.
Tots amb el MHP Puigdemont.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament