Reagrupament Independentista a Torredembarra

Presentació a la fresca
Reagrupament Independentista a Torredembarra
(Torredembarra, 16 d'agost de 2010)

El passat 16 d’agost, la Comissió Executiva del Tarragonès va realitzar el seu primer acte de precampanya al carrer.

Fins ara, els locals tancats eren l’espai des d’on donar a conèixer Reagrupament Independentista, però aprofitant l’època de l’any que ens ocupa, i el fet de comptar amb una vila costanera com és Torredembarra, a primera línia de platja, Reagrupament Tarragonès va enllestir una carpa amb els productes de marxandatge i preparar una tarima per realitzar un acte públic de presentació.

Durant el matí, els associats a Reagrupament Independentista varen estar donant informació sobre la necessitat de dur a terme la proclamació unilateral d’independència des del Parlament de Catalunya i de regeneració democràtica del país si volem que Catalunya esdevingui un estat propi de qualitat, a totes aquelles persones que es van acostar a la carpa de l’associació.

Ja a la tarda i amb la musica sonant per megafonia la tasca de difusió del missatge independentista va seguir a bon ritme fins arribar el punt de començar l’acte estrictament amb els ponents.

La presentació va  ser a càrrec de l’Albert Cortés membre de la comissió executiva del Tarragonès, el qual explicà els motius que el van dur a ser membre de Reagrupament Independentista en base als pilars d’independència del país i de regeneració democràtica. Tot seguit, continuà, exposant el currículum del cap de llista a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Ferran Pujol.

Des de sobre la tarima, i deixant de banda una trentena de cadires gairebé plenes que havien estat instal·lades, molta gent dreta, o des de les seves terrasses prenent un refresc, o en els bancs que teníem propers, va escoltar les paraules dels oradors.

Tot seguit, Jordi Gomis, coordinador de la comissió executiva de l’Alt Camp, explicà la manera com volem arribar a l’estat propi, amb les seves experiències per les Espanyes de vacances, i amb el suport de la Constitució Catalana promoguda per Reagrupament Independentista.

En darrer terme, Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona, centrà la seva intervenció en la regeneració democràtica d’obligada necessitat pel país, i en les àmplies possibilitats econòmiques d’una Catalunya independent.

La proposta que major atenció i interès despertà entre els assistents fou el compromís de Reagrupament d’obrir oficines del diputat a càrrec de tots aquells representants de la ciutadania que s’obtindran en les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Una forma clara i directa d’apropar a les persones la política, i de posar a l’absoluta disposició de la ciutadania a aquell que dedica un temps de la seva vida a l’exercici polític.

Tot seguit, i per acabar l’acte, com és d’obligatorietat moral per les persones que conformen Reagrupament Independentista, s’inicià el torn obert de preguntes perquè tot assistent pogués interpel·lar i donar el seu punt de vista sobre el projecte presentat.

Últim dia 012

 

12.790 lectures

Comentaris (2)

Vinga, vinga!!!!
No podem parar !!!. Teniu un lloc excel-lent, la costa, hi ha que aprofitar, tots els espais i moments que doni de sí l'agenda del Cap de Llista.

Endavant companys !!!!!!
molt be, anims
Molt be, companys vinga endavant,aixi no podem parar.

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament