Volen un Ulster

Volen un Ulster

Malgrat tots els155 que es fan i es desfan, ningú no pot negar que l'1-O, el 27-O i el 21-D,van colpejar durament l'espanyolisme, que va recórrer a la suspensió del'autogovern i a diverses onades repressives i d'assetjament que, també, s'han demostrat debades. Arasabem que va ser la pressió internacional la que va evitar un bany de sang,l'1-O.

Però, a mesura quela República es refà de l'atzagaiada, l'histerisme espanyol es desferma cadacop més. No només no retrocedim, sinó que cada cop som més i més forts. Com hodemostra el fet que ara no tenim un sol President, sinó com aquell qui diu, entenim dos. I ambdós ben conjuntats i en harmonia. No vols caldo...

La prova mésfefaent és que el govern espanyol ha saltat pels aires. No ha resistit lapressió internacional de regenerar-se, que sorgia de la necessitat depresentar-se com una democràcia avançada, sobretot arran de l'ofensiva catalanaa Europa, a l'ONU, que deixava Espanya com un drap brut. Que és el que és.

Ja fa uns anys,sota la presidència d'Artur Mas, ens vam carregar el seu cap de l'estat, JoanCarles de Borbó, que va tirar milles quan va veure la que se li apropava. Depressa i corrents, va abdicar en el seu fill, que ni s'ho esperava, niprobablement ho desitjava.

Ara, sota la“copresidència” de Puigdemont i Torra, ens hem carregat el president del governespanyol. L'individu que es feia el milhomes així que podia, d'haver-nosderrotat. Anava pavonejant-se i lliurant medalles i doctorats honoris causa aaquells que considerava que l'havien ajudat a anul·lar l'enèsima “revoltacatalana”. Tan cregudet ho tenia, que, de cop i de sobta, s'ha vist escombratper una situació que la seva supèrbia havia provocat. Bon vent!

L'ensorrament delrègim, lògicament, s'ha vist en gran part accelerat per les sentènciescontundents dels tribunals de Bèlgica, Alemanya, Suïssa, Escòcia. També per lapròpia ONU i pel Consell d'Europa. Fins i tot el sancta sanctorum dels seus aliats, la Comissió Europea, ha començata arrufar el nas. I això que encara no s'ha pronunciat el Tribunal Europeu deDrets Humans.... Serà un Big Bang espectacular.

Per això, des deles seves entranyes, ja n'hi ha que comencen a reprendre la idea de muntar unUlster, que ja en el seu moment havia proposat un tarat considerable, el cognomdel qual comença per Ca  i acaba per ñas .

Què vol dir muntarun Ulster? Molt senzill: fomentar l'enfrontament civil, per tal de crear lapercepció que s'està en una guerra civil, i llavors desplegar l'exèrcitespanyol i altres forces paramilitars, en missió de preservar  “la pau” i separar els “bàndols” en conflicte.I així posar-se la medalla de ser un exèrcit apaivagador i humanista.

Naturalment, tot ésfals. I com sempre, els espanyols no inventen res de nou. Ja es va utilitzar alnord d'Irlanda, per part del Regne Unit i també s'ha utilitzat a Ossètia i aCrimea, en aquest cas per part de Rússia.

No hi ha“enfrontament civil”, sinó una continuada i pura agressió violenta per partdels espanyolistes, que intenten provocar la societat catalana amb atacs cadacop més desacomplexats. Tant que ja apareixent pintades als carrers on esdemana que se superi l'única línia roja que encara no han travessat: la dematar.

No tinc cap mena dedubte que, a mesura que el nostre triomf sigui encara més contundent, més laseva paranoia s'incrementarà. I l'apel·lació a la intervenció militar no serà,lògicament, per preservar la pau, sinó per intentar acabar amb la República.D'això, no en tinc cap mena de dubte. No faran d'apaivagadors, ni de bon tros.Aniran en contra nostra, tal i com ja cridaven el passat mes d'octubre.

Per això ésnecessari fer una crida a plantar cara. No farem cap pas enrere. I, ben alcontrari, anirem cap endavant, peti qui peti. És una crida que faig a tots elspatriotes. I que també fa Reagrupament, lògicament. Tenim una jove república ical protegir-la de totes totes. Però sobretot cal consolidar-la i fer-laarrelar-se en tots els pobles i viles d'aquest país nostre. Som-hi?

3.730 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament